Національна асоціація кредитних спілок України
 
головна сторінка
принципи діяльності
фінансові послуги
механізм кредитування
умови членства
історія спілки
органи управління
контактна інформація
звітність та аудит за 2013 рік
звітність та аудит за 2012 рік
звітність та аудит за 2011 рік
агрокредитування
 


Кредитна спілка - це неприбуткова організація, заснована фізичними особами, професійними  спілками, їх об'єднаннями на кооперативних засадах з метою задоволення потреб її членів у взаємному  кредитуванні та наданні фінансових послуг за рахунок об'єднаних грошових внесків членів  кредитної спілки. Діяльність кредитної спілки ґрунтується на таких основних принципах: добровільності вступу та свободи виходу з кредитної спілки, рівноправності членів кредитної спілки, самоврядування, гласності. Усі члени кредитної спілки мають рівні права.

Кредитна спілка  є  юридичною  особою,  має   самостійний баланс, банківські рахунки, які відкриває і використовує згідно із законодавством у самостійно обраних банківських установах, а також печатку, штамп та бланки із своїм найменуванням, власну символіку.

Кредитна спілка «ЮРТ» була створена 15 жовтня 1998 року. Свою назву отримав із слів «ЮРТ» в перекладі з кримська – татарської «Вітчизна».

З 2000 року є дійсним членом Національної асоціації кредитних Спілок України, з 2001 року – учасник стабілізаційного фонду НАКСУ.

З 2003 року є дійсним членом ОКС НАКСУ.

З 18.10.2007 року є дійсним членом Асоціації кредитних спілок «Кримської Асоціації кредитних спілок».

2007 та 2010 роках КС «Юрт» входила в 100 кращих підприємств року України.

Основні види кредитів, якими користуються члени кредитної спілки, - це кошти на розвиток малого бізнесу, споживчі кредити, на ремонт і реконструкції житла, на розвиток фермерства, на вчення і лікування. Діапазон видаваних кредитів від 200 до 50000 гривень.  В даний час послугами Кредитної спілки користується понад 2500 членів. Кредитна спілка має філію, яка працює стабільно і динамічно. Філія кредитної спілки знаходиться в селище міського типа Совєтське. З 2007 року кредитний союз має власне приміщення в центрі міста, яке відповідає вимогам Нацкомфінпослуг.

Наша мета -     надання високоякісних фінансових послуг для досягнення фінансової незалежності і зростання добробуту членів КС.



 

   
   
Національна асоціація кредитних спілок України